MNE | RUS | ENG

Lugovi bb, PSP, 85310 Budva
Tel./fax: +382 33 459 511
Mon.: +382 67 372 211
Skype: suncicaf
E-mail: crnagoraturs@t-com.me

Glavnaya > Crna Gora > Becici > Holel Mediteran 

Holel Mediteran

Becici


Kategorija:


Cijena: od 43.00 do 78.00


Rezervacija


Lokacija: se nalazi u zivopisnom dijelu naselja Becici , na samo 100 m udaljenosti od plaze.

U sobama: klima uredjaj, TV, telefon, balkon, fen, sef, mini bar. U sobama sa pogledom na more ( sv) ne postoji mogucnost da se postavi dodatni lezaj ( maksimalan broj osoba – 2).

U hotelu: 5 spratova, 220 soba, otvoreni i zatvoreni bazen, djeciji bazen, igraliste za djecu na plazi, sauna, fitness centar, wellness centar, restoran sa 600 mjesta, café restoran “Opera”, restoran a la carte “Amfora” , lobby bar “Aquarius”, nocni klub “Laguna” , picerija “Azzuro” na plazi, frizerski salon, dvije sale za konferencije sa 100 i sa 70 mjesta ( link za nas sajt – konf.sale), internet kafe, prodavnice, parking i garaza, aqua park. U sklopu hotela Mediteran se nalazi i zdravstveni centar koji pruza lijecenje blatom, elektroterapiju, aromaterapiju , antistres programe.

Ishrana: dorucak, vecera.

Plaza: vlastita ( sitni pijesak) .

Napomena: Besplatno za goste hotela: lezaljke, suncobrani, peskiri – na bazenu i plazi, mjesto u garazi i internet u sobi.
Aquapark: prvi u Crnoj Gori , otvoren 2008. godine. Povrsine je 7500 kv.m. Ulaz u aquapark se placa dodatno, 15 evra odrasla osoba i 10 evra dijete do 12 godina.
Napomena: Cijene su date po osobi po danu. U cijenu je ukljucen navedeni tip ishrane (BB) . Doplata za HB je 9 evra po osobi.

Smjestaj

Vrsta smjestajne jedinice Cijena, EUR Opis smjestajne jedinice Fotografije
od do
Dvokrevetna Standard soba 43.00 73.00 francuski lezaj, klima uredjaj, TV, telefon, balkon, fen, sef, mini bar. U sobama sa pogledom na more ( sv) ne postoji mogucnost da se postavi dodatni lezaj ( maksimalan broj osoba – 2).
* Prilikom rezervisanja utvrdjuje se konkretna cijena za zeljeni period boravka.
Show Photo
Dvokrevetna Soba “pogled more” 46.00 78.00 francuski lezaj, klima uredjaj, TV, telefon, balkon, fen, sef, mini bar. U sobama sa pogledom na more ( sv) ne postoji mogucnost da se postavi dodatni lezaj ( maksimalan broj osoba – 2).
* Prilikom rezervisanja utvrdjuje se konkretna cijena za zeljeni period boravka.
Show Photo