MNE | RUS | ENG

Lugovi bb, PSP, 85310 Budva
Tel./fax: +382 33 459 511
Mon.: +382 67 372 211
Skype: suncicaf
E-mail: crnagoraturs@t-com.me

Glavnaya > Crna Gora > Becici > Holel Splendid 

Holel Splendid

Becici


Kategorija:


Cijena: od 107.00 do 287.00


Rezervacija


Lokacija: Hotel Splendid se nalazi u turistickom naselju Becici, na samo 30 m od plaze. To je jedan od najboljih hotela sa 5*, otvoren 2006 godine, radi preko cijele godine i pripada hotelskoj grupi “ Montenegro stars”.

U sobama: krevet ( francuski/twin), taburei, sofa, sto za casopise, pisaci sto, stolice, lampe, ormari za odjecu sa pokretnim senzorima, sistem kontrole klima uredjaja, kupatilo ( kada, tus, fen, kozmetika, bade mantili i papuce, SOS za pomoc u ekstremnim slucajevima, sistem “Inteligence room” pomocu koga mozete kontrolisati klima uredjaj, svo osvjetljenje u sobi, ukljucivati i iskljucivati funkcije : “ Pospremanje sobe” i “ Ne uznemiravati”, LCD televizor sa plazma ekranom ( dva ruska kanala i 46 stranih + kablovska televizija) koji mozete iskoristiti u svrhu monitora prilikom upotrebe interneta, mini bar ( pice se dodatno placa), sef (besplatno), telefon, balkon.

U hotelu: 322 sobe kategorije Superior i Suite ( od toga je 219 soba sa pogledom na more, a 103 sa pogledom na brdo), 56 connect soba ( sa vratima koja ih povezuju), 15 Wellness Executive Suites, 4 Junior suite sa pogledom na more, 1 Penthouse suite i 1 predsjednicki apartman sa sopstvenim bazenom i panoramnom terasom. Glavni restoran Window of Montenegro sa otvorenom terasom i zivopisnim pogledom na more, restoran-bar na plazi, lobby bar sa zimskom bastom, aperitiv bar, bar pored bazena, sala za konferencije sa 900 mjesta, frizerski salon, internet café prodavnice, rent-a car, tereni za tennis, tereni za mini golf, djecije igraliste, djeciji klub, bazen za djecu i djecija animacija. Room service – 24h. Bazen sa vodom koja se zagrijava. Wellness centar ( 2700 kv.metara) zatvoreni kompleks sauna, otvorena sauna sa bazenom, solarijum, kozeticki saloni, frizerski salon, fitness kompleks sa zatvorenim i otvorenim salama.

Ishrana: dorucak – svedski sto. Polupansion ( dorucak, vecera). Pun pansion ( dorucak, rucak i vecera).

Plaza: vlastita ( sitni pijesak). Lezaljke i suncobrani su za goste hotela besplatni.

Napomena: Cijene su date po osobi po danu. U cijenu je ukljucen navedeni tip ishrane (BB).
Doplata za polupansion je 17 evra po osobi po danu, doplata za pun pansion je 15 evra po danu.

Smjestaj

Vrsta smjestajne jedinice Cijena, EUR Opis smjestajne jedinice Fotografije
od do
Superior soba DBL - standard 107.00 257.00 povrsine 42 kv. metra, francuski krevet ili odvojeni kreveti, krevet na razvlacenje ( u svakoj sobi sluzi kao pomocni lezaj prilikom smjestaja trece osobe). Dodatno se moze postaviti i djeciji krevetic. ( placa se dodatno).
* Prilikom rezervisanja utvrdjuje se konkretna cijena za zeljeni period boravka.
Show Photo
Superior soba DBL sea view 137.00 287.00 povrsine 42 kv. metra, francuski krevet ili odvojeni kreveti, krevet na razvlacenje ( u svakoj sobi sluzi kao pomocni lezaj prilikom smjestaja trece osobe). Dodatno se moze postaviti i djeciji krevetic. ( placa se dodatno).
* Prilikom rezervisanja utvrdjuje se konkretna cijena za zeljeni period boravka.
Show Photo